Klubben » Senior Herrer » Udflugt til Midtfyn 2015

Udflugt til Midtfyn 2015

Se flere billeder  HER.

GOFTUR TIL MIDTFYNS GOLKLUB VED RINGE.

Årets første sommerdag blev en fantastisk baggrund for en dejlig tur til Fyn.
Turen startede rimelig tidligt kl. lo.., undskyld 6:30, fra klubhuset i Søndervig.
Efter opsamling i Ringkøbing, ved ”Breining Kro” og Snejbjerg blev der (venligst medbragt af Hytte) serveret morgenkaffe med rundstykker fra Hvide Sande og pålæg fra Esbjerg. Der blev desuden tilbudt en lille morgenbitter (venligst sponseret af Landbobanken).
NB. flaskerne var tomme efter kaffen.
Startliste og scorekort blev uddelt under kørslen og de forskellige specielle forhold på banen blev gennemgået.
Ved ankomsten til banen blev vi modtaget af 3 venlige damer og en ditto herre der bød os velkomne med en lille en til ganen,
samt vand og frugt til runden.
Tidsplanen holdt fint så vi startede ud kl 9:30 på hullerne 1 – 10.
Alle spillere genemførte runden med større eller mindre held.
Mest heldig (eller dygtig) var Freddy Sunesen der lavede HOLE IN ONE på det første hul han spillede, nemlig hul 2 på 125 m.
Til lykke Freddy og tak fordi du delte Whiskyen med os alle.
Under den efterfølgende frokost blev der uddelt præmier, med lidt vanskeligheder, til de spillere der klarede sig bedst på dagen.
Hjemturen forløb stille og roligt (nogle snorkede måske lidt for højt) og vi fik oparbejdet et lager af tomme dåser.
Igen holdttidsplanen og det skyldtes ikke mindst vores flink chaufør, Thorkild, der stille og roligt lod os svæve som på et flyvende tæppe.
Tak til alle for en dejlig dag i solen. Erik

Det ENDELIGE resultat fra Midtfyn
A-rækken