Klubben » Juniorer » Junior nyheder 2017

på Himmerland Spa & Golfresort

Se info om hele arrangementet, KLIK HER

Junior afdeling

God Nyhed til 4 af vores juniorspillere...!

Sidste års matcher i C18 og C9-rækken i Kredsturneringen i sæsonen 2016 har haft en bagvedliggende konkurrence.

De 5 spillere, der samlet set i alle matcher, har haft de højeste pointantal har vundet retten til at gå caddie i "Stjernegolf 2017", der afholdes som en del af Kids Aid-arrangementet på Himmerland Golfresort d. 2 og 3. Juni.

STORT TILLYKKE til Kristian Moe, Jeppe Søndergaard, Niels Rosendahl og Andreas Palnov.

I er sammen med Amalie fra Silkeborg/Ry golfklub her fra kredsen inviteret til en match mod landets øvrige juniorer, og dagen efter får I muligheden for at gå caddie for nogle af landets mange idrætsstjerner og kendiser, der normalt deltager i arrangementet.

Spændende hvem I skal gå caddie for!?

I kan få lidt inspiration her fra sidste års event i Himmerland: https://youtu.be/Lc0v7w3Jk_Q

God tur 😀👍

Vh. Mette & Kasper