Klubben » Senior Herrer » Formål/Generelt

Alle mandlige seniorer der er fyldt 55 senest den 31/12/2018 og er medlemmer af

HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB.

Matchfee:
Medlemskabet betales med kr.500 dækkende perioden 1. april 2018 til 30. september 2018. Betaling senest 1. maj 2018.
Deltagelse alene i perioden 1. juli 2018 til 30. september 2018 betales med kr. 250.
Beløbet dækker tillige spisning ved midtvejs- og årsafslutning, excl. drikkevarer. Mindre tillægsgebyr kan opkræves.
Tilmelding sker ved betaling af matchfee.
Matchdage:
Alle mandage fra 9.april 2018 (hvor der spilles match med spisning) til og med 24. september 2018, undtagen 25. juni, der benyttes til midtvejsafslutning, samt den 3. september, der benyttes til match med fruer/samleversker.
Der afholdes årsafslutning den 1. oktober2018.
Der startes kl. 9:00 i marts, april og september.   Kl. 8:00 i maj-august.
Mindst to medlemmer af seniorklubben skal deltage i samme bold.
Gæster, som ikke er medlemmer af senior klubben, kan i,begrænset omfang,  deltage.
Matchfo:rm
Der spilles Stableford i 3 lige store grupper delt efter hcp.
Pointsystem og Præmier:
De 6 bedste resultater i første ½-del af sæsonen er tællende for denne periode og de 6 bedste resultater i 2. ½-del er gældende for denne periode. Der tildeles præmier i de enkelte grupper i forhold til deltagerantallet i grupperne. Ovennævnte 18-hullers matcher er hcp-regulerende.
Nærmest flaget på green på et par 3 hul i 1. slag, er præmiegivende hver matchdag.
Årets Mester er den spiller, i hver gruppe,  der har den bedste score sammenlagt for bedste resultat hver måned.
I tilfælde af lige resultater anvendes laveste handicap som udslagsgivende.
Præmier overrækkes ved midtvejs- og årsafslutning.
Særlige Matchregler:
Der tilmeldes til mandagsmatcherne via GolfBox eller, i undtagelsestilfælde, pr. mail eller telefon.
Sociale tiltag:
Der er samarbejde med 4 klubber, hvor der spilles på torsdage på 5 baner, som følger:
17. maj            Holmsland
21/ juni            Holstebro
16. august        Lemvig
20. september  Herning
04. oktober      Dejbjerg
Der afholdes udflugt til Breinholtgaard d. 6. juni 2018.
Der afholdes midtvejsafslutning med spisning mandag den 25. juni 2018. Særlig match afholdes.
Der afholdes match med spisning med deltagelse af fruer/samleversker den 3. september 2018
Der afholdes årsafslutning med spisning mandag den 1. oktober 2018. Særlig match afholdes.
Der afholdes julefrokost den 3. december 2018
Tilmelding til ovennævnte matcher og spisninger bekendtgøres ca. 14 dage før matchen.
Der opkræves matchfee for matchen den 4. september.
For midtvejs- og afslutningsmatcherne kan der opkræves matchfee.

Matchledelse:
Erik Gade  (2146 5703)  og  Mogens Nielsen (9659 3050),  til hvem relevante spørgsmål kan rettes.

Ret til ændringer forbeholdes.

Holmsland Klit Golfklub Email: bitten.oestergaard@gmail.com