Klubben » Senior Herrer » Formål/Generelt

Alle mandlige seniorer der er fyldt 55 senest den 31/12/2017 og er medlemmer af

HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB.

Matchfee:
Medlemskabet betales med kr.400 dækkende perioden 1. april 2017 til30. september 2017. Betaling senest 1. maj 2017.
Deltagelse alene i perioden 1. juli 2017 til 30. september 2017 betales med kr. 200.
Beløbet dækker tillige spisning ved midtvejs- og årsafslutning, excl. drikkevarer. Mindre tillægsgebyr kan opkræves.
Tilmelding sker ved betaling af matchfee.
Matchdage:
Alle mandage fra 3.april 2017 (hvor der spilles match med spisning) til og med 25. september 2017, undtagen 26. juni, der benyttes til midtvejsafslutning, samt den 4. september, der benyttes til match med fruer/samleversker.
Der afholdes årsafslutning den 2. oktober2017.
Der startes kl. 9:00 i marts, april og september.   Kl. 8:00 i maj-august.
Mindst to medlemmer af seniorklubben skal deltage i samme bold.
Gæster, som ikke er medlemmer af senior klubben, kan i begrænset omfang  deltage.
Matchfo:rm
Der spilles Stableford i 3 lige store grupper delt efter hcp.
Pointsystem og Præmier:
De 6 bedste resultater i første ½-del af sæsonen er tællende for denne periode og de 6 bedste resultater i 2. ½-del er gældende for denne periode. Mandage, hvor der spilles mod ”De 5”, er ikke tællende. Der tildeles præmier i de enkelte grupper i forhold til deltagerantallet i grupperne. Ovennævnte 18-hullers matcher er hcp-regulerende.
Nærmest flaget på green på et par 3 hul i 1. slag, er præmiegivende hver matchdag.
Årets Mester er den spiller, i hver gruppe,  der har den bedste score sammenlagt for bedste resultat hver måned.
I tilfælde af lige resultater anvendes laveste handicap som udslagsgivende.
Præmier overrækkes ved midtvejs- og årsafslutning.
Særlige Matchregler:
Der tilmeldes til mandagsmatcherne via GolfBox eller, i undtagelsestilfælde, pr. mail eller telefon.
Sociale tiltag:
Der er samarbejde med 4 klubber, hvor der spilles på torsdage på 5 baner, som følger:
18. maj            Holstebro
15. juni            Lemvig
17. august        Herning
21. september  Dejbjerg
05. oktober      Holmsland

Der afholdes midtvejsafslutning med spisning mandag den 26. juni 2017. Særlig match afholdes.
Der afholdes match med spisning med deltagelse af fruer/samleversker den 4.. september 2017
Der afholdes årsafslutning med spisning mandag den 2. oktober 2017. Særlig match afholdes.
Der afholdes julefrokost den 4. december 2017
Tilmelding til ovennævnte matcher og spisninger bekendtgøres ca. 14 dage før matchen.
Der opkræves matchfee for matchen den 4. september.
For midtvejs- og afslutningsmatcherne kan der opkræves matchfee.

Matchledelse:
Erik Gade  (2146 5703)  og  Mogens Nielsen (9659 3050),  til hvem relevante spørgsmål kan rettes.

Ret til ændringer forbeholdes.

Holmsland Klit Golfklub Mail: holmslandgolf@pc.dk