Klubben » Senior Herrer » Formål/Generelt

Alle mandlige seniorer der er fyldt 55 senest den 31/12/2019 og er medlemmer af
HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB.

Matchfee:
Medlemskabet betales med kr.500 dækkende perioden 1. april 2019 til 30. september 2019. Betaling senest 1. maj 2019.
Deltagelse alene i perioden 1. juli 2019 til 30. september 2019 betales med kr. 250.
Beløbet dækker tillige spisning ved midtvejs- og årsafslutning, excl. drikkevarer. Mindre tillægsgebyr kan opkræves.
Tilmelding sker ved betaling af matchfee.
Matchdage:
Alle mandage fra 1.april 2019 (hvor der spilles match med spisning) til og med 30. september 2019, undtagen 24. juni, der benyttes til midtvejsafslutning, samt den 2. september, der benyttes til match med fruer/samleversker.
Der afholdes årsafslutning den 7. oktober 2019.
Der startes kl. 9:00 i marts, april og september.   Kl. 8:00 i maj-august.
Mindst to medlemmer af seniorklubben skal deltage i samme bold.
Gæster, som ikke er medlemmer af senior klubben, kan i,begrænset omfang,  deltage.
Matchform
Der spilles Stableford i 3 lige store grupper delt efter hcp.
Pointsystem og Præmier:
De 6 bedste resultater i første ½-del af sæsonen er tællende for denne periode og de 6 bedste resultater i 2. ½-del er gældende for denne periode. Der tildeles præmier i de enkelte grupper i forhold til deltagerantallet i grupperne. Ovennævnte 18-hullers matcher er hcp-regulerende.
Der er præmie for ”Dagens bedste score”
Årets Mester er den spiller, i hver gruppe,  der har den bedste score sammenlagt for bedste resultat hver måned.
I tilfælde af lige resultater anvendes laveste handicap som udslagsgivende.
Præmier overrækkes ved midtvejs- og årsafslutning.
Særlige Matchregler:
Der tilmeldes til mandagsmatcherne via GolfBox eller, i undtagelsestilfælde, pr. mail eller telefon.
Sociale tiltag:
Der er samarbejde med 4 klubber, hvor der spilles på torsdage på 5 baner, som følger:
16. maj            Dejbjerg
20. juni            Holmsland
15. august        Holstebro
19. september  Lemvig
10. oktober      Herning
Der er planlagt en udflugt til Give den. 7. august se info her.
Der afholdes midtvejsafslutning med spisning mandag den 24. juni 2019. Særlig match afholdes.
Der afholdes match med spisning med deltagelse af fruer/samleversker den 2. september 2019
Der afholdes årsafslutning med spisning mandag den 7. oktober 2019. Særlig match afholdes.
Der afholdes julefrokost den 2. december 2018
Tilmelding til ovennævnte matcher og spisninger bekendtgøres ca. 14 dage før matchen.
Der opkræves matchfee for matchen den 2. september.
For midtvejs- og afslutningsmatcherne kan der opkræves matchfee.

Matchledelse:
Erik Gade  (2146 5703)  og  Mogens Nielsen (5187 7835),  til hvem relevante spørgsmål kan rettes.

Ret til ændringer forbeholdes.

Holmsland Klit Golfklub Email: bitten.oestergaard@gmail.com